تویوتا پیتزاپزهای هیدروژنی میپزد!
به گزارش مجله ماشین، تویوتا برای ساخت این فر با شرکت ژاپنی رینای، تولیدکننده لوازم خانگی گازی، همکاری کرده است.
فر سنگی در نمایشگاه حمل و نقل ژاپن مورد استفاده قرار گرفت و بازدیدکنندگان را با پیتزا و کرواسان داغ پذیرایی کرد.
این ابتکار تویوتا به خصوص بین کودکان بسیار محبوب شد. در حال حاضر کارکنان تویوتا از این فر در طول روز کاری برای تهیه پیتزا و کرواسان استفاده میکنند.
هیدروژن دمای احتراق بالایی دارد و در هنگام سوختن با اکسیژن ترکیب شده و بخار آب تولید میکند. این بخار باعث میشود غذا در بیرون ترد و در داخل آبدار بماند.
برای مثال، قارچ و سبزیجات در این فر برشته نمیشوند، بلکه به سرعت پخته و طعم و رطوبت خود را حفظ میکنند.
با موفقیت فر سنگی هیدروژنی، تویوتا به سراغ ساخت دیگر وسایل آشپزی هیدروژنی رفت.
اینگونه بود که گریل هیدروژنی متولد شد و در رویدادهای مختلف موتوراسپرت مورد تأیید تویوتا قرار گرفت.
پس از آن، کارکنان این شرکت یک کمادو (اجاق ژاپنی) هیدروژنی نیز ساختند.
شاید بعد از سوسیس کاری (ادویه کاری) فولکسواگن، عسل بنتلی و آسیاب فلفل پژو، حالا نوبت فر سنگی هیدروژنی تویوتا باشد.
هرچند فعلا امکان خرید این فر وجود ندارد، اما شاید در نمایشگاه خودروی بعدی ژاپن بتوانید پیتزا یا کرواسانی را امتحان کنید که با این فر پخته شده است.
با اینکه تلاشهای تویوتا در زمینه هیدروژن از نظر فروش چندان موفق نبوده است (خود تویوتا هم اذعان کرده که موفقیتآمیز نبوده)، اما این شرکت تسلیم نشده است.
میرای همچنان تولید میشود و سدان کروون نیز در ژاپن با پیشرانه هیدروژنی عرضه میگردد. علاوه بر این، مهندسان تویوتا با نمونههای اولیه GR یاریس H2 و GR کرولا H2 در حال بررسی موتورهای احتراقی سوزاننده هیدروژن هستند.
از طرف دیگر، تویوتا خودروی مسابقهای GR H2 Racing را بر پایه هیدروژن طراحی کرده که قرار است در اواخر این دهه در کلاس جدید لمان H2 به رقابت بپردازد.
تویوتا همچنین شریک همکاری بامو است که از معدود خودروسازان معتقد به آیندهی خودروهای هیدروژنی در صنعت خودرو میباشد.