چهارشنبه , ۱۷ دی ۱۴۰۴
شرایط فروش مزدا آفتاب خودرو

شرایط فروش آفتاب خودرو

1404-10-08

نکته: خریداران بهتر است با تحقیق دقیق اقدام به خرید کنند تا در آینده با مشکلات خدمات یا تأخیر مواجه نشوند.

نکته: این اطلاعیه به منظور آگاهی‌رسانی به مخاطبان منتشر شده و فاقد هرگونه جنبه تبلیغاتی است.

آغاز پیش‌فروش مزدا ۳ وارداتی آفتاب خودرو | دی ۱۴۰۴

شرکت آفتاب خودرو فراخوان پیش‌فروش خودروی مزدا ۳ وارداتی را ویژه متقاضیانی که در سامانه یکپارچه فروش خودروهای خارجی ثبت‌نام کرده‌اند، اعلام کرد.

بر اساس این اطلاعیه، فرآیند ثبت‌نام و واریز وجه از روز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ آغاز شده و متقاضیان واجد شرایط حداکثر تا روز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ فرصت دارند نسبت به تکمیل مراحل خرید اقدام کنند.

جزئیات مربوط به مبلغ واریزی، شرایط فروش و زمان تحویل خودرو از طریق اطلاعیه‌های رسمی آفتاب خودرو در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

آغاز پیش‌فروش مزدا 3 وارداتی آفتاب خودرو | دی ۱۴۰۴
آغاز پیش‌فروش مزدا ۳ وارداتی آفتاب خودرو | دی ۱۴۰۴

پیش‌فروش مزدا EZ60 آفتاب خودرو | دی ۱۴۰۴

شرکت آفتاب خودرو شرایط پیش‌فروش خودروی وارداتی مزدا EZ60 را برای دی‌ماه ۱۴۰۴ اعلام کرد. این طرح ویژه متقاضیان ثبت‌نام این شرکت بوده و از سه‌شنبه ۱ دی ۱۴۰۴ آغاز شده و تا جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

بر اساس اعلام آفتاب خودرو، متقاضیان موظف‌اند پیش از ثبت‌نام نهایی، نسبت به افتتاح حساب وکالتی و مسدودسازی مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان اقدام کنند. این فرایند از یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ آغاز شده و تا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ ادامه دارد.

عنوان جزئیات
خودرو مزدا EZ60 وارداتی
نوع فروش پیش‌فروش
شروع ثبت‌نام سه‌شنبه ۱ دی ۱۴۰۴
پایان ثبت‌نام جمعه ۵ دی ۱۴۰۴
مهلت افتتاح حساب وکالتی ۳۰ آذر تا ۳ دی ۱۴۰۴
مبلغ مسدودی ۵۰۰ میلیون تومان

پیش‌فروش مزدا EZ6 آفتاب خودرو از ۲۲ آبان آغاز می‌شود

شرکت آفتاب خودرو طرح پیش‌فروش مزدا EZ6 وارداتی را برای آبان ۱۴۰۴ رونمایی کرد. متقاضیان واجد شرایط که در قرعه‌کشی یا اولویت‌بندی انتخاب شده‌اند، باید ابتدا ۵۰۰ میلیون تومان را در حساب وکالتی مسدود کنند و سپس از ۲۲ تا ۲۷ آبان، از طریق سامانه اتونوین اقدام به ثبت‌نام نمایند.

در این دوره پیش‌فروش، قیمت قطعی خودرو مشخص نیست و در موعد تحویل اعلام خواهد شد. این روش، فرصتی برای علاقه‌مندان به سدان لوکس مزدا فراهم می‌کند تا بدون تأخیر در صف خرید قرار گیرند.

ثبت‌نام مزدا وارداتی توسط آفتاب خودرو (شهریور ۱۴۰۴)

شرکت آفتاب خودرو، واردکننده رسمی محصولات مزدا، فراخوان ثبت‌نام برای متقاضیان این خودروهای وارداتی را اعلام کرده است. این فراخوان که از تاریخ ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۴ آغاز شده، به مشتریان امکان می‌دهد تا مراحل نهایی خرید خودروهای مورد نظر خود را تکمیل کنند.

بر اساس اطلاعیه شرکت، متقاضیان باید برای تکمیل فرآیند ثبت‌نام و واریز وجه، از اول تا دهم مهرماه ۱۴۰۴ به سامانه اینترنتی آفتاب خودرو مراجعه کنند. این اقدام، گامی مهم در عرضه خودروهای مزدا به بازار ایران محسوب می‌شود.

پیش‌فروش کراس‌اوور تمام‌الکتریکی ولوو EX30 توسط آفتاب خودرو  (شهریور ۱۴۰۴)

شرکت آفتاب خودرو پیش‌فروش خودروی تمام‌الکتریکی ولوو EX30 را برای شهریورماه ۱۴۰۴ آغاز کرد. این طرح فروش نقدی از روز شنبه، هشتم شهریورماه، مطابق با شرایط اعلام‌شده، برای متقاضیان فعال می‌شود.

شرایط فروش و قیمت‌گذاری

مدل خودرو: ولوو EX30

قیمت نهایی: مبلغ ۳,۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان به صورت قطعی

پرداخت این مبلغ در سه مرحله صورت می‌گیرد:

  • پرداخت اول: مبلغ ۲,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان همزمان با ثبت‌نام اولیه
  • پرداخت دوم: مبلغ ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان، شصت روز پس از ثبت‌نام
  • پرداخت سوم: مبلغ ۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان باقی‌مانده، همزمان با زمان صدور دعوت‌نامه

 

فراخوان واریز وجه مزدا EZ6 وارداتی (شهریور ۱۴۰۴)

شرکت آفتاب خودرو، فراخوان واریز وجه برای متقاضیانی که در سامانه یکپارچه خودروی مزدا EZ6 را انتخاب کرده بودند، آغاز کرد. این طرح که از تاریخ ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ شروع شده، تا ۱۸ شهریور ادامه دارد و به منتخبین فرصت می‌دهد تا نسبت به پرداخت مبلغ پیش‌پرداخت اقدام کنند.

شرایط فروش مزدا EZ6 مدل ۲۰۲۵ به شرح زیر است:

مبلغ کل (غیرقطعی) پیش‌پرداخت زمان تحویل جریمه تأخیر
۲,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان ۱,۲۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان ۱۲۰ روز کاری ۲.۵ درصد ماهانه

لیست خودروهای وارداتی آفتاب خودرو (اردیبهشت ۱۴۰۴)

شرکت آفتاب خودرو، یکی از واردکنندگان فعال خودرو به کشور، در اردیبهشت ۱۴۰۴ با معرفی رسمی چندین محصول جدید از برندهای مزدا و ولوو، دامنه فعالیت خود را در بازار ایران گسترش داد. این شرکت پیش‌تر در تابستان ۱۴۰۳ اعلام کرده بود که مدل‌های مزدا ۳ سدان و کراس‌اور مزدا CX-30 را برای متقاضیان طرح عادی، و مزدا CX-50 را برای واجدان شرایط در طرح جانبازان ثبت سفارش کرده است.

در ادامه، در واپسین روزهای زمستان ۱۴۰۳، آفتاب خودرو از عرضه شاسی‌بلند تمام‌برقی ولوو EX30 خبر داد؛ اقدامی که پیش از آن هیچ‌یک از شرکت‌های واردکننده، برای ورود محصولات جدید برند ولوو به کشور انجام نداده بودند.

با آغاز فصل بهار و همزمان با تحویل نخستین سری خودروهای مزدا به مشتریان، این شرکت از سدان جدید و آینده‌نگر مزدا EZ6 نیز پرده برداشت. این خودرو قرار است در دو نسخه تمام‌برقی (EV) و نسخه رنج‌اکستندر (EREV) در ایران عرضه شود.

افزون بر این، آفتاب خودرو سه محصول جدید از برند ولوو را نیز برای بازار داخلی معرفی کرده که شامل کراس‌اورهای XC40 و XC60 و همچنین سدان پرچمدار S90 می‌شود. عرضه این سه مدل ولوو، به‌طور اختصاصی از طریق سامانه جانبازان صورت خواهد گرفت.

اطلاعات ارائه‌شده در جدول زیر بر پایه داده‌های منتشرشده در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو گردآوری شده است.

برند مدل نوع فروش کاتالوگ
مزدا ۳ پریمیوم ادیشن عادی دانلود
مزدا CX-30 عادی دانلود
مزدا CX-50 بنزینی جانبازان
مزدا CX-50 هیبریدی جانبازان
مزدا EZ6 برقی
مزدا EZ6 EREV برقی
ولوو EX30 برقی
ولوو XC40 جانبازان
ولوو XC60 جانبازان
ولوو S90 جانبازان

آغاز پیش‌فروش مزدا ۳ و CX-30 وارداتی (اردیبهشت ۱۴۰۴)

طرح جدید پیش‌فروش محصولات وارداتی مزدا توسط شرکت آفتاب خودرو از روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز می‌شود. این طرح، با شرایط قیمت غیرقطعی و به‌صورت محدود، ویژه متقاضیانی است که در مرحله دوم سامانه یکپارچه تخصیص خودروهای وارداتی انتخاب شده‌اند.

بر اساس اعلام رسمی شرکت، دو محصول مزدا ۳ پریمیوم مدل ۲۰۲۴ و مزدا CX-30 مدل ۲۰۲۵ در این طرح عرضه می‌شوند. قیمت‌های علی‌الحساب برای این خودروها به‌ترتیب یک میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومان برای مزدا ۳ و دو میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان برای CX-30 اعلام شده است.

میزان پیش‌پرداخت نیز معادل ۵۰ درصد از قیمت علی‌الحساب تعیین شده؛ به‌طوری که ثبت‌نام‌کنندگان مزدا ۳ باید ۹۶۵ میلیون تومان و خریداران CX-30 مبلغ یک میلیارد و ۶۰ میلیون تومان پرداخت اولیه داشته باشند.

طبق شرایط اعلام‌شده، موعد تحویل خودروها حداکثر ۱۲۰ روز کاری پس از تکمیل وجه خواهد بود و در صورت تأخیر، جریمه‌ای معادل ۲.۵ درصد ماهانه به خریداران تعلق می‌گیرد.

تنوع رنگ‌های قابل انتخاب در این طرح شامل سفید، مشکی، خاکستری و قرمز است. همچنین تمامی قیمت‌ها به‌صورت علی‌الحساب بوده و مبلغ نهایی خودروها در زمان صدور دعوت‌نامه مشخص خواهد شد.

آفتاب خودرو دو مدل مزدا را راهی بازار می‌کند

شرکت آفتاب خودرو از برنامه خود برای واردات دو مدل محبوب مزدا به ایران خبر داد.

این خبر در کنفرانس خبری این شرکت در تیر ماه ۱۴۰۳ اعلام شد و نویدبخش بازگشت یکی از برندهای پرطرفدار به بازار کشورمان است.

طبق گفته‌های محمد کاظمی، مدیرعامل آفتاب خودرو؛ در فاز اول شاهد ورود مزدا ۳ و کراس اوور CX30 به بازار خواهیم بود. این دو مدل، که از محبوب‌ترین محصولات مزدا در سطح جهانی هستند، با توجه به نیاز و سلیقه مشتریان ایرانی انتخاب شده‌اند.

کاظمی در ادامه به برنامه‌های بلندمدت این شرکت برای تولید محصولات مزدا در ایران اشاره کرد.

بازگشتِ مزدا به سرزمین پارسی

در گام نخست، سه محصول محبوب مزدا، شامل مزدا ۳، کراس‌اور CX30 و نسل جدید CX50، راهی بازار ایران خواهند شد.

این مسافران خوش‌سفر، از پیشرانه‌های ۲ لیتری تنفس طبیعی اسکای اکتیو بهره می‌برند. هنوز جزئیات دقیقی درباره‌ی تک یا دو دیفرانسیل بودن کراس‌اورها ارائه نشده است.

آفتاب خودرو افشاری کیا فقط به این سه محصول اکتفا نکرده و وعده‌ی عرضه‌ی نسخه پلاگین هیبرید EZ6 را نیز در آینده‌ای نزدیک داده است. این خودرو که شباهت‌های انکارناپذیری به دیپال SL03 چینی دارد، نویدبخش تنوعِ بیشتر در سبدِ محصولات مزدا در ایران خواهد بود.

 تمامی مزداهایی که راهیِ ایران می‌شوند، از خطوط تولید مزدا در کشور چین سر برآورده‌اند و سپس به ایران عزیمت خواهند کرد.

بازگشت این برند محبوب ژاپنی، می‌تواند خبرهای خوشی برای علاقمندان به خودرو در ایران به همراه داشته باشد. تنوع بیشتر، رقابت افزون‌تر و در نهایت، ارتقای کیفیت و خدمات، از جمله‌ی این دستاوردها هستند.

علاوه بر این، بازگشتِ مزدا می‌تواند زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری‌های جدید و رونق هرچه‌بیشتر صنعت خودروی ایران شود.

با این حال، باید منتظر ماند و دید که آفتاب خودرو افشاری کیا چه برنامه‌هایی برای عرضه‌ی این محصولات و خدمات پس از فروش آن‌ها در نظر گرفته است.

بررسی محصولات آفتاب خودرو 

بررسی مزدا EZ-6 

بررسی مزدا CX-30

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×