تازه‌ها
چهارشنبه , ۲۹ مرداد ۱۴۰۴
ایران‌خودرو از تغییر قیمت محصولات خبر داد

ایران‌خودرو از تغییر قیمت محصولات خبر داد

1404-05-29 زمان مطالعه: 5 دقیقه 2

به گزارش مجله ماشین، شرکت ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای رسمی به سازمان بورس و اوراق بهادار، از تغییرات قریب‌الوقوع در قیمت‌گذاری محصولات خود خبر داد. این اطلاعیه در واکنش به بحث‌های اخیر پیرامون پرونده گران‌فروشی و ابلاغ مصوبه جدید شورای رقابت منتشر شده است.

بر اساس این گزارش، ایران‌خودرو اعلام کرده است که اتهام گران‌فروشی ۸ هزار و ۱۲۱ میلیارد ریالی هنوز به رأی قطعی نرسیده و این شرکت با جدیت مشغول پیگیری حقوقی پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی است. به گفته ایران‌خودرو، رأی اولیه صادرشده با موازین قانونی مغایرت دارد و اقدامات لازم برای حفظ حقوق سهامداران در حال انجام است.

مهم‌ترین بخش این اطلاعیه، اشاره به مصوبه شماره ۷۷۸ شورای رقابت است. ایران‌خودرو تصریح کرده که از این پس، قیمت محصولات خود برای فروش‌های آتی را بر اساس این مصوبه و با رعایت دستورالعمل‌های هیئت تعیین و تثبیت قیمت‌ها محاسبه خواهد کرد. این تصمیم، پاسخی به رویکرد جدید شورای رقابت مبنی بر جایگزینی قیمت‌گذاری دستوری با نظارت سازمان حمایت است.

ایران‌خودرو از تغییر قیمت محصولات خبر داد
ایران‌خودرو از تغییر قیمت محصولات خبر داد

 

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×