شنبه , ۳ آبان ۱۴۰۴
فرمول یک مکزیک ۲۰۲۵

گزارش فرمول یک مکزیک ۲۰۲۵

1404-08-03 زمان مطالعه: 4 دقیقه 2

تمرین دوم: ورشتاپن با قدرت بازگشت

در جلسه تمرین آزاد دوم (FP2)، ماکس ورشتاپن از ردبول ریسینگ که غایب دور اول بود، با قدرت بازگشت و با ثبت زمان ۱:۱۷.۳۹۲، سریع‌ترین راننده شد. او توانست با ۰.۱۵۳ ثانیه اختلاف از شارل لکلرک (فراری) و ۰.۱۷۴ ثانیه اختلاف از کیمی آنتونلی (مرسدس) پیشی بگیرد.

در ابتدای جلسه، آنتونلی با مشکل فنی مواجه شد اما پس از رفع آن، زمان‌های خوبی را ثبت کرد. پس از جابجایی‌های اولیه توسط لکلرک و لاندو نوریس، ورشتاپن و سایر رانندگان برای شبیه‌سازی بخش تعیین خط، به تایرهای سافت (C5) روی آوردند.

لکلرک ابتدا با زمان ۱:۱۷.۵۴۵ پیشتاز شد، اما ورشتاپن، برنده گرندپری قبلی در آمریکا، بدون هیچ اشتباهی، زمان او را شکسته و صدرنشینی را به دست آورد.

  • لاندو نوریس و اسکار پیاستری (مک‌لارن) برای به چالش کشیدن لکلرک تلاش کردند، اما نوریس به دلیل اشتباه در سکتور دوم و پیاستری به دلیل بخش پایانی ضعیف، بیش از شش دهم ثانیه عقب‌تر ماندند.
  • نوریس در دور بعدی توانست رتبه خود را بهبود بخشد اما کیمی آنتونلی با زمان ۱:۱۷.۵۶۶، جایگاه سوم را از او ربود.

در ادامه جلسه، تیم‌ها با تمرکز بر مدیریت حرارت تایر، به اجرای لانگ ران (Long Run) با تایرهای مدیوم (C4) و سافت (C5) پرداختند تا استراتژی خود را برای مسابقه روز یکشنبه مشخص کنند. پیاستری که در دور دوم تمرینی ضعیف ظاهر شد، رتبه دوازدهم را کسب کرد.

رتبه راننده تیم زمان ثبت شده
۱ ماکس ورشتاپن ردبول ریسینگ ۱:۱۷.۳۹۲
۲ شارل لکلرک فراری ۱:۱۷.۵۴۵
۳ کیمی آنتونلی مرسدس ۱:۱۷.۵۶۶
۴ لاندو نوریس مک‌لارن ۱:۱۷.۶۴۳
۵ لوئیس همیلتون فراری ۱:۱۷.۶۹۲
فرمول یک مکزیک ۲۰۲۵
فرمول یک مکزیک ۲۰۲۵

تمرین آزاد اول: لکلرک در میان هجوم تازه‌کارها پیشتاز شد

اولین جلسه تمرین آزاد (FP1) گرندپری ۲۰۲۵ فرمول یک مکزیکوسیتی، با حضور تعداد زیادی از استعدادهای جوان و آینده‌دار همراه بود؛ زیرا طبق قوانین FIA، هر راننده اصلی موظف است در دو جلسه تمرینی فصل، جای خود را به رانندگان تازه‌کار (با حداکثر دو حضور قبلی در گرندپری) بدهد. از ۱۰ تیم حاضر، ۹ تیم این قانون را در مکزیکوسیتی اجرا کردند و تنها تیم کیک سائوبر (Kick Sauber) با ترکیب ثابت خود وارد میدان شد.

در پایان این جلسه پر ترافیک، شارل لکلرک از تیم فراری با ثبت زمان ۱:۱۸.۳۸۰ سریع‌ترین راننده بود. او با اختلاف ناچیز ۰.۱۰۷ ثانیه از کیمی آنتونلی از مرسدس و ۰.۳۸۰ ثانیه از نیکو هولکنبرگ از کیک سائوبر پیشی گرفت.

رانندگان جوان بلافاصله پس از روشن شدن چراغ سبز، از فرصت استفاده کردند. رانندگانی چون آنتونیو فوکو (فراری)، آیمیو ایواسا (ریسینگ بولز)، پاتو او وارد (مک‌لارن) و ۹ تازه‌کار دیگر، عملکرد خود را به نمایش گذاشتند. آروید لیندبلاد، راننده فعلی فرمول ۲ که جایگزین ماکس ورشتاپن در ردبول ریسینگ شده بود، با رتبه‌بندی ششم، بهترین عملکرد را در میان رانندگان تازه‌کار به ثبت رساند.

در طول این جلسه، رانندگان مختلفی از جمله استبان اُکون و اسکار پیاستری برای لحظاتی در صدر جدول قرار گرفتند. اما در نهایت، لکلرک با تعویض به تایرهای سافت (C5)، زمان خود را به طور قاطع بهبود بخشید و صدرنشینی را تثبیت کرد.

رتبه راننده تیم زمان ثبت شده
۱ شارل لکلرک فراری ۱:۱۸.۳۸۰
۲ کیمی آنتونلی مرسدس ۱:۱۸.۴۸۷
۳ نیکو هولکنبرگ سائوبر ۱:۱۸.۷۶۰
۶ آروید لیندبلاد ردبول (تازه‌کار) ۱:۱۸.۹۹۷
۱۳ پاتریشیو او وارد مک‌لارن (تازه‌کار) ۱:۱۹.۶۸۰

 

 

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×