چهارشنبه , ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
تخلفات پلاک خودرو در تهران

تخلفات پلاک خودرو در تهران؛ جریمه سنگین در انتظار متخلفان

1403-11-24 زمان مطالعه: 3 دقیقه

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از جریمه بیش از ۳۴ هزار خودرو به دلیل تخلفات پلاک در ۱۵ روز ابتدایی بهمن ماه خبر داد.

به گزارش مجله ماشین، سردار سید ابوالفضل موسوی پور با اعلام این خبر گفت: پلاک خودرو به عنوان شناسنامه و هویت رسمی وسیله نقلیه محسوب می‌شود و هرگونه تخلف در این خصوص، اعم از پوشش، دستکاری و مخدوشی، با برخورد جدی پلیس و مقام قضائی همراه خواهد بود.

وی افزود: در ۱۵ روز نخست بهمن ماه سال جاری، بیش از ۲۷ هزار راننده به دلیل نداشتن و ناخوانا بودن پلاک و بیش از ۵ هزار راننده به دلیل پوشش پلاک در شهر تهران جریمه شده‌اند.

سردار موسوی پور در خصوص میزان جریمه این تخلفات نیز گفت: جریمه نداشتن پلاک جلو و عقب یا ناخوانا بودن آن ۴۰۰ هزار تومان و برای پوشش پلاک و دستکاری در اعداد پلاک ۷۰۰ هزار تومان است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین از مجازات حبس از ۶ ماه تا یک سال برای کسانی که در پلاک خودرو دستکاری و یا جعل انجام می‌دهند، خبر داد.

 

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×