پنجشنبه , ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
عرضه بنزین و نفت‌گاز از سامانه هوشمند سوخت ادامه دارد

عرضه بنزین و نفت‌گاز از سامانه هوشمند سوخت ادامه دارد

1403-12-22 زمان مطالعه: 3 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد که عرضه بنزین و نفت‌گاز همچنان از طریق سامانه هوشمند سوخت انجام می‌شود. کرامت ویس‌کرمی از وزارت نفت خبر داد که مطالعات اولیه برای طرح نوین سوخت‌گیری با استفاده از شبکه بانکی در حال انجام است و این طرح پس از تأیید هیأت وزیران به مرحله اجرا خواهد رسید.

ویس‌کرمی با اشاره به تبصره ۳ قانون بودجه ۱۴۰۴ مصوب مجلس توضیح داد:«بر اساس این قانون، وزارت نفت مکلف است ظرف چهار ماه از تاریخ اجرایی شدن قانون، شرایط انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو را فراهم کند.» وی افزود: «این طرح با همکاری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در دست بررسی است و گام‌های اولیه برای پیاده‌سازی آن برداشته شده است.

در همین راستا، روز ۱۴ اسفندماه، قرارداد اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو در مراسمی با حضور نمایندگان مجلس، مدیران شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شهرداری تهران به امضا رسید. این طرح می‌تواند تحول بزرگی در نحوه سوخت‌رسانی ایجاد کند و فرآیند دریافت سهمیه را برای شهروندان ساده‌تر سازد. با این حال، تداوم استفاده از سامانه هوشمند سوخت تا زمان اجرایی شدن طرح جدید، اطمینان خاطر را برای کاربران فراهم کرده است.

 

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×