شنبه , ۹ خرداد ۱۴۰۵
فراخوان نزدیک به ۵۹ هزار خودروی BMW

فراخوان نزدیک به ۵۹ هزار خودروی BMW

1404-12-06 زمان مطالعه: 2

به گزارش مجله ماشین، شرکت BMW از فراخوان گسترده برخی از محصولات خود در بازار ایالات متحده خبر داد. بر اساس اعلام سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا (NHTSA)، این فراخوان شامل ۵۸ هزار و ۷۱۳ دستگاه خودرو می‌شود که به‌دلیل وجود مشکل در دسته‌سیم سیستم تهویه مطبوع در معرض خطر قرار دارند.

طبق این گزارش، دسته‌سیم مربوط به سیستم تهویه در برخی خودروها ممکن است دچار آسیب‌دیدگی شود؛ موضوعی که می‌تواند منجر به اتصال کوتاه الکتریکی و افزایش ریسک بروز مشکل ایمنی شود. به همین دلیل، BMW تصمیم گرفته است تا این خودروها را برای بررسی و رفع نقص احتمالی فراخوان کند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، چندین مدل مختلف از جمله BMW M5، M5 Sportswagon و 750e xDrive در فهرست خودروهای مشمول این فراخوان قرار دارند. قرار است مالکان این خودروها از سوی نمایندگی‌های رسمی BMW مطلع شده و اقدامات اصلاحی لازم به‌صورت رایگان برای آن‌ها انجام شود.

فراخوان‌های ایمنی از این دست، بخشی از الزامات خودروسازان بزرگ جهانی برای حفظ ایمنی مشتریان و پیشگیری از بروز حوادث احتمالی محسوب می‌شود.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

امتیاز 5.00
   

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×