شنبه , ۹ خرداد ۱۴۰۵
بی‌وای‌دی یک منتقد را به پرداخت ۲۹۴ هزار دلار محکوم کرد

بی‌وای‌دی یک منتقد را به پرداخت ۲۹۴ هزار دلار محکوم کرد

1405-02-30 زمان مطالعه: 3 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، بی‌وای‌دی، غول خودروسازی و تولیدکننده خودروهای برقی چین، پس از طرح ادعاهایی درباره نقص در باتری‌ها، موتورهای الکتریکی و سامانه‌های کنترل الکترونیکی (Electronic Control Systems) از سوی یک بلاگر، شکایتی حقوقی مطرح کرد که در نهایت به صدور حکم سنگین مالی علیه او انجامید.

در پی شکایت رسمی BYD، دادگاه چین یکی از تولیدکنندگان محتوا با نام مستعار Long Ge Talks EVs را به پرداخت ۲ میلیون یوان (حدود ۲۹۴ هزار دلار) غرامت و انتشار عذرخواهی عمومی محکوم کرد.

این بلاگر در بخشی از سال گذشته با انتشار ویدئوهایی در شبکه‌های اجتماعی، به بررسی پرونده‌های تعمیراتی برخی مدل‌های بی‌وای‌دی پرداخت و ادعاهایی درباره خرابی باتری‌های لیتیوم-یونی، موتورهای برقی (Electric Motors) و واحدهای کنترل الکترونیکی (ECU) مطرح کرد.

با این حال، طبق رأی دادگاه، این ادعاها فاقد مستندات معتبر بوده و مصداق انتشار اطلاعات نادرست تشخیص داده شدند.

BYD اعلام کرد این محتواها به اعتبار و وجهه برند آسیب وارد کرده و بر همین اساس از وی شکایت کرد. در نهایت، دادگاه به نفع خودروساز رأی داد و بلاگر مذکور علاوه بر پرداخت غرامت، موظف به انتشار عذرخواهی رسمی شد.

او هفته گذشته در یک ویدئوی جدید، اظهارات قبلی خود درباره باتری‌ها، موتورهای الکتریکی و سیستم‌های برقی BYD را «نامناسب» توصیف کرد و اذعان داشت که این سخنان به اعتبار شرکت لطمه زده است.

این نخستین‌بار نیست که این تولیدکننده محتوا با شکایت حقوقی مواجه می‌شود. وی پیش‌تر نیز به دلیل اظهارنظر درباره خودروهای Seres و Aito تحت پیگرد قرار گرفته و به پرداخت ۱۶۰ هزار یوان (حدود ۲۳٬۵۰۰ دلار) محکوم شده بود.

اگرچه برندهایی مانند BYD طی سال‌های اخیر با توسعه فناوری‌های پیشرفته در حوزه خودروهای برقی (EV)، باتری‌های تیغه‌ای (Blade Battery) و سامانه‌های پیشرفته مدیریت انرژی، جایگاه قابل‌توجهی در بازار جهانی کسب کرده‌اند، اما در برابر آنچه «انتشار اطلاعات نادرست» تلقی می‌کنند، واکنش حقوقی شدیدی نشان می‌دهند.

بر اساس گزارش‌ها، لی یونفی، مدیرکل روابط عمومی BYD، تأکید کرده است که این شرکت از «نقد منصفانه و گزارش‌های مبتنی بر واقعیت» استقبال می‌کند، اما با انتشار اطلاعات غیرواقعی برخورد قانونی خواهد داشت.

بی‌وای‌دی تنها خودروسازی نیست که چنین رویکردی را در پیش گرفته است. سال گذشته برند آواتر نیز از یک بلاگر چینی به دلیل ادعای نادرست بودن ضریب درگ اعلام‌شده برای مدل تمام‌برقی Avatr 12 شکایت کرد.

این شرکت مبلغی معادل ۱۰ میلیون یوان (حدود ۱.۴۷ میلیون دلار) را به عنوان خسارت مطالبه کرد. آواتر مدعی شد این فرد ممکن است بخشی از یک کمپین (Black PR) بوده و با هدف تخریب وجهه برند، اطلاعات منفی منتشر کرده باشد.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

امتیاز 5.00
   

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×