چهارشنبه , ۲۴ تیر ۱۴۰۵
عرضه خودروهای وارداتی در بورس کالا

عرضه خودروهای وارداتی در بورس کالا

1404-08-05

جزئیات فروش فولکس‌واگن ID. UNYX مشخص شد (آبان ۱۴۰۴)

بالاخره پس از ماه‌ها انتظار، جزئیات نخستین مرحله از فروش خودروهای وارداتی از طریق بورس کالای ایران اعلام شد. این مرحله با عرضه محصولات برند معتبر فولکس‌واگن (Volkswagen) توسط شرکت ماموت خودرو آغاز خواهد شد و گامی مهم در ساماندهی بازار خودرو به شمار می‌رود.

شرکت ماموت خودرو روز یکشنبه، چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۴، طی اطلاعیه‌ای رسمی، شرایط عرضه اولین سری از خودروهای وارداتی را به شرح زیر مشخص کرد:

برند خودرومدل خودرورنگ قابل عرضهتعداد عرضه (دستگاه)تاریخ عرضه در بورستاریخ تحویل
فولکس‌واگنID. UNYXمشکی۳۰۱۴۰۴/۰۸/۱۳۱۴۰۴/۱۰/۱۳

جزئیات مالی و هزینه‌ها (برحسب تومان):

آیتممقدار
قیمت پایه عرضه۳,۹۳۱,۵۰۰,۰۰۰
هزینه‌های جانبی (شامل مالیات، عوارض و …)۲۶۵,۲۷۱,۰۰۰
میزان پیش پرداخت۱۰ درصد قیمت پایه

خریداران محترم باید در نظر داشته باشند که مبلغ پیش پرداخت معادل ۱۰ درصد از قیمت پایه خودرو بوده و تاریخ عرضه نهایی این ۳۰ دستگاه خودروی وارداتی در سیزدهم آبان‌ماه ۱۴۰۴ خواهد بود. زمان تحویل نهایی این محصولات نیز در تاریخ ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۴ برنامه‌ریزی شده است. این اقدام فرآیند شفاف‌سازی قیمت و عرضه خودروهای وارداتی را وارد فاز اجرایی می‌کند.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×