شنبه , ۹ خرداد ۱۴۰۵
خیز راسل برای بازگشت به رقابت

خیز راسل برای بازگشت به رقابت

1405-03-02 زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، جورج راسل در آستانه گرندپری کانادا، با بهره‌گیری از به‌روزرسانی‌های جدید مرسدس، به دنبال متوقف کردن روند خیره‌کننده هم‌تیمی ۱۹ ساله‌اش، کیمی آنتونلی است. آنتونلی با سه پیروزی پیاپی در چهار مسابقه نخست فصل ۲۰۲۶، هم‌اکنون ۲۰ امتیاز از راسل پیش است.

راسل علت افت عملکرد خود را تمرکز بیش از حد بر مدیریت انرژی موتورهای جدید و غفلت از اصول پایه مسابقه، نظیر تنظیمات و مدیریت تایرها دانست. مرسدس در حالی به کانادا می‌آید که تمامی چهار مسابقه فصل جاری را پیروز شده است.

پیست مونترال با میزبانی از اولین «مسابقه اسپرینت» فصل و احتمال بارش باران، فرصتی حیاتی برای تغییر در جدول امتیازات ایجاد کرده است. پیروزی احتمالی آنتونلی در این مسابقه، او را به جمع محدود رانندگانی می‌برد که چهار گرندپری متوالی را فتح کرده‌اند؛ رکوردی که در تاریخ فرمول یک معمولاً پیش‌زمینه قهرمانی جهان بوده است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

   

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×