یکشنبه , ۱۷ خرداد ۱۴۰۵
معاون وزیر بهداشت: ناایمنی خودروها عامل اصلی مرگ‌ومیر

معاون وزیر بهداشت: ناایمنی خودروها عامل اصلی مرگ‌ومیر

1405-03-17 زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، معاون بهداشت وزیر بهداشت اعلام کرد ناایمنی خودروهای داخلی یکی از عوامل اصلی تلفات تصادفات جاده‌ای در کشور است و تأکید کرد تاکنون اقدام مؤثری برای رفع این مشکل انجام نشده است.

علیرضا رئیسی با اشاره به آمارهای رسمی گفت: بیش از ۵۱ درصد جان‌باختگان تصادفات رانندگی در همان صحنه حادثه فوت می‌کنند؛ موضوعی که به گفته او نشان‌دهنده شدت بالای ضربات و ضعف ایمنی خودروها در محافظت از سرنشینان است.

او تأکید کرد این آمار ارتباطی با تأخیر اورژانس ندارد و علت اصلی، شدت جراحات وارده در لحظه تصادف است.

به گفته معاون وزیر بهداشت، اورژانس کشور از نظر زمان حضور در محل حادثه و خدمات پیش‌بیمارستانی عملکرد مناسبی دارد و در سطح منطقه جزو سیستم‌های قابل قبول محسوب می‌شود. بنابراین بخش مهمی از تلفات باید در کیفیت ایمنی خودروها و شدت برخوردها جست‌وجو شود.

رئیسی با اشاره به واردات محدود خودروهای خارجی گفت قیمت بالای این خودروها باعث شده بخش زیادی از جامعه، به‌ویژه اقشار متوسط و کم‌درآمد، امکان استفاده از خودروهای ایمن‌تر را نداشته باشند و همچنان از خودروهایی با استاندارد ایمنی پایین‌تر استفاده کنند.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

   

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×