دوشنبه , ۲ شهریور ۱۴۰۵
اعتراض رسمی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو

اعتراض رسمی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو

۱۴۰۵-۰۴-۰۲ زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که وزارت صمت با افزایش اخیر قیمت محصولات ایران‌خودرو مخالف است و این موضوع را به‌صورت رسمی پیگیری می‌کند.

محمدصادق مفتح با اشاره به افزایش قیمت برخی محصولات ایران‌خودرو گفت این افزایش بیش از حد مجاز بوده و مورد تأیید وزارت صمت نیست. به گفته او، این وزارتخانه در نامه‌ای رسمی اعتراض خود را اعلام کرده و از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خواسته است اسناد و مدارک مربوط به قیمت‌ها را به‌دقت بررسی کند.

مفتح تأکید کرد که سازمان حمایت به‌عنوان مرجع بررسی قیمت‌ها باید با محاسبه دقیق هزینه‌های تولید، قیمت عادلانه محصولات را تعیین کند تا از اعمال قیمت‌های غیرمنطقی جلوگیری شود.

قائم‌مقام وزیر صمت همچنین اعلام کرد از خودروسازان خواسته شده است تا زمان نهایی شدن بررسی‌ها، از اجرای قیمت‌های جدید خودداری کنند.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×