چهارشنبه , ۱۰ تیر ۱۴۰۵
بازدید نمایندگان مجلس از ایران‌خودرو

بازدید نمایندگان مجلس از ایران‌خودرو

1405-04-09 زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور در خطوط تولید ایران‌خودرو، از نزدیک در جریان وضعیت تولید، مشکلات صنعت خودرو و برنامه‌های توسعه‌ای این خودروساز قرار گرفتند.

در این بازدید، مدیرعامل ایران‌خودرو افزایش قیمت مواد اولیه، قطعات، دستمزد، انرژی و هزینه‌های مالی را از مهم‌ترین دلایل رشد قیمت تمام‌شده خودرو عنوان کرد. به گفته وی، استانداردهای جدید خودروسازی بیشتر بر ایمنی سرنشینان تمرکز دارند و افزایش استحکام بدنه به‌تنهایی معیار ایمنی بالاتر نیست.

در نشست مشترک با نمایندگان مجلس، گزارشی از اقدامات انجام‌شده برای کاهش هزینه‌های تولید، افزایش بهره‌وری و نتایج مدیریت بخش خصوصی در ایران‌خودرو ارائه شد.

نمایندگان مجلس نیز پس از بازدید از خطوط تولید، بر ضرورت اصلاح قوانین، حمایت از تولید داخلی و ایجاد تعادل در بازار خودرو تأکید کردند. همچنین خصوصی‌سازی در ایران‌خودرو را تجربه‌ای مثبت ارزیابی کرده و ادامه این روند را برای صنعت خودرو مهم دانستند.

ایران‌خودرو در این بازدید از برنامه عرضه محصولات هیبریدی جدید خبر داد. بر این اساس، مدل «اینووی هیبرید» و «تارا هیبرید» به سبد محصولات این شرکت اضافه می‌شوند و چند خودروی هیبریدی دیگر نیز با همکاری شرکای تجاری در سال جاری و سال آینده عرضه خواهند شد.

هدف از توسعه خودروهای هیبریدی، کاهش مصرف سوخت و ارائه خدمات متمایز در بازار عنوان شده است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×