شنبه , ۲۵ مهر ۱۴۰۵
تکذیب آغاز صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان

خودروهای باکیفیت منافعی فراتر از هزینه واردات دارند

۱۴۰۵-۰۷-۲۲ زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار نگران‌کننده سالانه نزدیک به ۲۰ هزار جان‌باخته در حوادث رانندگی، بر ضرورت ارتقای ایمنی ناوگان تأکید کرد و واردات خودرو را فراتر از یک هزینه ارزی دانست.

سردار سید تیمور حسینی در مراسم پلاک‌گذاری خودروها در بوشهر با بیان این مطلب افزود: خودروهای استاندارد مجهز به سامانه‌های ایمنی فعال و غیرفعال، نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش تلفات و شدت آسیب‌های تصادفات دارند. وی همچنین ظرفیت مناطق آزاد (از جمله منطقه آزاد بوشهر) را فرصتی مناسب برای جایگزینی خودروهای فرسوده، کاهش مصرف سوخت و کنترل آلودگی‌های زیست‌محیطی ارزیابی کرد.

به گفته رئیس پلیس راهور، منافع کلان ورود خودروهای باکیفیت به جامعه (از جمله کاهش خسارت‌های جانی و مالی سوانح و بهبود بهره‌وری سوخت) به‌مراتب فراتر از هزینه‌های اولیه واردات است و این نهاد آمادگی کامل خود را برای تسریع در شماره‌گذاری خودروهای مدرن اعلام می‌کند.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×