شنبه , ۹ آبان ۱۴۰۵
جریمه پلاک پوشانی در سال 1403

پوشاندن پلاک جریمه و پارکینگ؛ دستکاری پلاک پیگرد قضایی دارد

۱۴۰۵-۰۸-۰۹ زمان مطالعه: 3 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، آمار پلیس پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۵ حاکی از ثبت صدها هزار فقره تخلف مرتبط با پلاک است؛ تخلفاتی که بسته به نوع اقدام، از جریمه نقدی و انتقال به پارکینگ تا معرفی ۴۶۰ متخلف به مراجع قضایی را به همراه داشته است.

بر اساس قوانین جاری، پوشاندن پلاک با ماسک، کاغذ یا پارچه که مانع دید آن شود، ۷۰۰ هزار تومان جریمه دارد و خودروی متخلف راهی پارکینگ می‌شود. با این حال، دستکاری فیزیکی ارقام و مشخصات پلاک یا استفاده از پلاک تقلبی، بر اساس ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی جرم محسوب شده و ۶ ماه تا یک سال حبس در پی دارد.

طبق اعلام سرهنگ کشیر، تنها در مهرماه سال جاری ده‌ها هزار مورد تخلف پلاک خودرو و موتورسیکلت در تهران اعمال قانون شده است. در همین راستا، مطالبات مردمی در سامانه «فارس من» خواستار افزایش بازدارندگی این مجازات‌ها، تعیین جریمه متناسب با ارزش روز خودرو و توقیف طولانی‌مدت وسایل نقلیه متخلف شده‌اند.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×