یکشنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۵
عملکرد ضعیف شورولت ترکس 2024 در تست‌های تصادف IIHS

عملکرد ضعیف شورولت ترکس ۲۰۲۴ در تست‌های تصادف IIHS

۱۴۰۳-۰۶-۳۱ زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش مجله ماشین، مدل 2024 شورولت ترکس در تست‌های به‌روز شده ایمنی موسسه بیمه ایمنی بزرگراه‌ها (IIHS) عملکرد ضعیفی داشته و نتوانست انتظارات را برآورده کند. این خودرو که در اواخر 2022 به‌روزرسانی شده بود، در تست برخورد جلوی با همپوشانی متوسط، امتیاز ضعیف دریافت کرد، که نشان‌دهنده ریسک متوسط آسیب به قفسه سینه و ریسک بالا برای سر و گردن سرنشینان عقب است. همچنین، در تست برخورد جانبی نیز خطر آسیب به تنه و لگن مشاهده شد.

علاوه بر این، عملکرد چراغ‌های جلو و سیستم پیشگیری از برخورد در سناریوهای خودرو به عابر پیاده در حد ضعیف ارزیابی شدند. سیستم یادآوری بستن کمربند ایمنی و استفاده از سیستم LATCH نیز تنها امتیاز قابل قبول دریافت کردند.

در مقایسه با رقبا مانند هیوندای کونا، هوندا HR-V و مزدا CX-30 که عملکرد بهتری در این تست‌ها داشتند، تراکس در برابر آن‌ها ضعیف‌تر ظاهر شده است. قیمت پایه این خودرو در آمریکا از 20,400 دلار آغاز می‌شود و برخلاف رقبا، گزینه تمام چرخ محرک ندارد که این موضوع نیز از جذابیت آن کاسته است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×