شنبه , ۹ خرداد ۱۴۰۵
لوگوی فولکس واگن در طول نمایشگاه بین‌المللی خودرو نیویورک

از تولید خودرو تا ساخت تجهیزات دفاعی اروپا

1405-02-01 زمان مطالعه: 2 دقیقه

آلمان بخشی از توان تولیدی خودروسازان را به ساخت تجهیزات دفاعی اختصاص می‌دهد.

به گزارش مجله ماشین، وال استریت ژورنال در گزارشی تازه اعلام کرده است که دولت آلمان در حال هدایت بخشی از ظرفیت صنعتی خودروسازان بزرگ این کشور به سمت تولید تجهیزات نظامی است. این تغییر رویکرد در حالی صورت می‌گیرد که صنعت خودروی آلمان با طولانی‌ترین دوره رکود خود از زمان جنگ جهانی دوم مواجه شده و خطوط تولید اکنون برای ساخت محصولات دفاعی بازپیکربندی می‌شوند.

طبق این گزارش، شرکت فولکس‌واگن برنامه دارد قطعات مربوط به سامانه دفاع هوایی «گنبد آهنین» را تولید کند. گروه شافلر نیز خطوط تولیدی جدیدی برای ساخت موتور پهپادها، سیستم‌های داخلی خودروهای زرهی و برخی قطعات مورد استفاده در هواپیماهای نظامی راه‌اندازی کرده است. در تعدادی از کارخانه‌ها شیفت سوم کاری با هدف افزایش تولید سلاح و مهمات اضافه شده و قرار است ساخت رهگیرهای پاتریوت نیز به‌زودی در داخل آلمان آغاز شود.

بخش قابل توجهی از صادرات تسلیحات آلمان ( حدود یک‌چهارم ) راهی اوکراین می‌شود. این تغییر جهت صنعتی تنها محدود به آلمان نیست و روند مشابهی در دیگر کشورهای اروپایی نیز مشاهده می‌شود. شرکت‌های بزرگ تسلیحاتی مانند راینمتال شبکه تولید خود را در سراسر اروپا گسترش داده و ظرفیت ساخت تجهیزات دفاعی را به‌طور مداوم افزایش می‌دهند.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

امتیاز 5.00
   

تعداد دیدگاه‌ها: ۱

  1. دانیال معصومی

    چه خبر خوبی!
    ای کاش کارخانه های هواپیماسازی آلمانی مزراشمیت و یونکرز هم دوباره بازیابی بشوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×