دوشنبه , ۱۸ خرداد ۱۴۰۵
چالش تازه برای تویوتا، هوندا و بورس توکیو

چالش تازه برای تویوتا، هوندا و بورس توکیو

1405-03-18 زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، در بازار سرمایه ژاپن که ارزشی حدود ۸.۶ تریلیون دلار دارد، بیشتر شرکت‌های بزرگ هر سال مجمع عمومی سالانه خود را در ماه ژوئن برگزار می‌کنند؛ آن هم تقریباً در یک بازه زمانی کوتاه. این موضوع باعث شده سرمایه‌گذاران، به‌ویژه سرمایه‌گذاران خارجی، زمان کمی برای بررسی گزارش‌های مالی و تصمیم‌گیری داشته باشند.

این سنت به دهه‌های گذشته برمی‌گردد؛ زمانی که افرادی موسوم به «سوکاییا» با تهدید افشای اطلاعات شرکت‌ها در مجامع، از مدیران اخاذی می‌کردند. شرکت‌ها برای کاهش این ریسک، مجامع خود را هم‌زمان برگزار کردند؛ روشی که هنوز ادامه دارد.

امسال نیز بسیاری از شرکت‌های بزرگ مانند تویوتا، هوندا، نینتندو و سافت‌بانک مجامع خود را بین ۲۲ تا ۲۶ ژوئن برگزار می‌کنند. کارشناسان معتقدند تغییر زمان این جلسات به ماه‌های بعد می‌تواند فرصت بیشتری برای بررسی اطلاعات مالی و تصمیم‌گیری بهتر سهامداران فراهم کند.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

   

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×