چهارشنبه , ۱ مهر ۱۴۰۵
طرح ترافیک تهران

تعلیق سهمیه ۲۰ روزه تردد در هفته اول مهر

۱۴۰۵-۰۷-۰۱ زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران جزئیات محدودیت‌های ترافیکی پایتخت در هفته اول مهرماه را اعلام کرد. بر این اساس، سهمیه ۲۰ روزه تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوا موقتاً غیرفعال شده و تردد خودروهای حمل بار در ساعات اوج صبحگاهی ممنوع است.

استفاده از سهمیه ۲۰ روزه تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوا از تاریخ ۱ تا ۸ مهرماه غیرقابل‌استفاده خواهد بود. شهروندان می‌توانند از باقی‌مانده این سهمیه در ادامه فصل پاییز استفاده کنند.

تردد تمامی خودروهای پخش مواد غذایی، دارویی و حمل اسباب‌منزل از ساعت ۶:۰۰ الی ۱۰:۰۰ صبح در سطح شهر ممنوع است و پلیس راهور با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.

در هفته نخست مهرماه، هرگونه عملیات عمرانی یا حفاری که منجر به اشغال سطح سواره‌رو و کندی حرکت خودروها شود، لغو شده است.

برگزاری نمایشگاه‌های پرمخاطب داخلی و بین‌المللی در نیمه اول مهرماه متوقف خواهد بود.

به‌منظور ترغیب شهروندان به کاهش استفاده از خودروهای شخصی، شرکت‌های مترو و اتوبوس‌رانی تهران با حداکثر ظرفیت عملیاتی وارد مدار شده‌اند:

بازبینی و اورهال فنی سامانه‌های تهویه، روشنایی، پله‌های برقی، آسانسورها و نظافت واگن‌ها جهت سرویس‌دهی حداکثری.

اورهال اتوبوس‌های فعال و ساماندهی تأسیسات پایانه‌های مسافربری.

اصلاح هندسی معابر، نصب و احیای خط‌کشی‌ها، نصب سرعت‌کاه‌ها و رفع نواقص چراغ‌ها و تابلوهای راهنمایی و رانندگی.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×