تازه‌ها
دوشنبه , ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
تولد نوزاد در تاکسی خودران

تولد نوزاد در تاکسی خودران

1404-09-23 زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مجله ماشین، یک رویداد غیرمعمول در شهر سان‌فرانسیسکو بار دیگر توجه‌ها را به خودروهای خودران جلب کرد. زنی که برای زایمان در حال انتقال به بیمارستان دانشگاه کالیفرنیا سان‌فرانسیسکو بود، فرزند خود را در داخل یک تاکسی خودران ویمو به دنیا آورد؛ آن هم بدون حضور راننده انسانی.

این زن که در زمان سوار شدن به خودروی خودران در مرحله درد زایمان قرار داشت، در مسیر رسیدن به بیمارستان با سرعت گرفتن روند زایمان مواجه شد. سامانه پشتیبانی ویمو با تشخیص «فعالیت غیرعادی» داخل خودرو، بلافاصله با سرنشین تماس گرفت و از طرف او با اورژانس (۹۱۱) تماس برقرار کرد. با این حال، پیش از آنکه نیروهای امدادی به خودرو برسند، تاکسی خودران با یک «سرنشین اضافه» سالم و ایمن به بیمارستان رسید.

سخنگوی بیمارستان ورود مادر و نوزاد را تأیید کرده، اما اطلاعات بیشتری درباره وضعیت آن‌ها یا هویت این خانواده منتشر نشده است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×